top of page
home_IMG_7035_edited.jpg

ToDay Customs

Wat is ToDay Customs?

Bij ToDay Customs kun jij zelf op eenvoudige wijze een custom made design laten realiseren. ToDay Customs biedt de kans om zelf een ontwerp te produceren dat aan al jouw wensen voldoet. Middels mix & match combineer je alles: van vormen en maten tot aan patronen, afwerking en materialen. Op deze manier creëer jij onder begeleiding van onze professionals een ontwerp dat perfect past in jouw (woon) ruimte, jouw bedrijf én jouw budget.

Bij ToDay Customs zijn de mogelijkheden oneindig. Wij denken dan ook graag met jou mee om het ontwerp te creëeren dat het beste bij jou past. Wij werken met verschillende technieken en machines. Ook beschikken wij over personeel dat zeer accuraat te werk gaat en de kennis en kunde in pacht heeft om het gewenste resultaat te kunnen realiseren. 

 

Heb jij altijd al gedroomd van een custom made meubelstuk, een luxe salontafel? Of zoek je een bijzondere backdrop voor jouw game-setup? Dan ben je bij ToDay Customs aan het juiste adres!

CNC-machine voor staal en hout

Wallpainter

Reviews van onze klanten

Super goede service en kwaliteit!

Vanaf het eerste contactmoment merkte je de deskundigheid en expertise van de professionals van TodayCustoms!

Linda Reinstra

Superblij met mijn gepersonaliseerde meubel! Echt topwerk geleverd!

Ik zou TodayCustoms echt aan iedereen aanraden!

Micheal Hoevelaken

Ik wist niet eens dat dit soort aanpassingen konden tot ik bij TodayCustoms kwam. Ik realiseerde met nu dat je echt van alles naar je eigen smaak kan maken. Echt geweldig!

Simon Zwartkruis

Contact
bottom of page