top of page
marmeren Textuur

Diensten

Timmerwerk

CNC-machine

De afkorting CNC staat voor Computer Numerical Control. Deze machine staat vooral bekend om de eindeloze bewerkingsmogelijkheden die hij te bieden heeft. Met de simpelste houten plaat kunnen de meest verbazingwekkende items worden gecreëerd.

 

Bij ToDay Customs worden verschillende bewerkingstechnieken gebruikt. De meest voorkomende technieken die door ons worden gebruikt zijn frezen en 3D frezen. Frezen is een bewerkingstechniek waarbij materiaal verwijderd wordt doormiddel van een draaiend mechanisme. Op deze manier kunnen er nieuwe vormen gecreëerd worden.

 

3D frezen is een bijzondere techniek om de drie meetkundige dimensies te bewerken. Dit houdt in dat het object voorzien zal zijn van breedte, hoogte en diepte. Hierdoor ontstaan er eindeloze mogelijkheden: unieke tafels tot aan de meest gecompliceerde portretten: bij ToDay Customs is het mogelijk! 

Bedrukte foam boards

Enkel- of dubbelzijdig full colour bedrukt en direct op de plaat bedrukt! Wil jij ook foam boards bedrukken met jouw ontwerp? Of heb je nog geen ontwerp? Daarmee kunnen we je natuurlijk ook helpen.

XXX

Image by Ali Kazal

Enthousiast geworden van de mogelijkheden?

Projecten waar wij trots op zijn

Laser Cutting Steel
Contact dienst
bottom of page