Wie zijn wij?

Over ons

ToDay Customs is een jong bedrijf, opgericht in september 2021. Omdat wij samenwerken deskundige vakmensen met jarenlange ervaring, durven wij ook grote projecten aan. 

ToDay Customs staat voor samenwerking. De oprichters zijn Tyrone en Darren, maar meer nog werken zij samen met andere professionals in het vak. Tyrone en Darren zijn familie, vrienden die elkaars kracht zien en deze graag wilden bundelen. Tyrone is creatief en Darren heeft het zakelijke inzicht. 

Shadow on the Wall

Tyrone is het creatieve brein van de onderneming. Hij begon zijn carrière als meubelmaker/houtbewerker. Inmiddels is Tyrone een gecertificeerde CNC-operator en kan hij de mooiste creaties creëren. Zijn passie is dan ook iedereen te voorzien van maatwerk. Geboren en getogen in Den Haag 23 jaar. Termen die passen bij Tyrone zijn: jong, creatief, innovatief.

Shadow on the Wall

Darren neemt het zakelijke en marketing gedeelte voor zijn rekening. Sinds jong heeft Darren ondernemen hoog in het vaandel staan en heeft zich door middel van zijn communicatieve skills, saleservaring en opleiding Small business en retail management kunnen ontwikkelen tot het zakelijk brein van de onderneming. Darren werkt servicegericht en zorgt ervoor dat iedere klant zich speciaal voelt en zal altijd een extra stap zetten voor de klant. 

Laser Cutting Steel